اگر مقاله ی قبل را مطالعه کرده باشید حتما به یاد دارید که کلید های تقلب در اتوکد را به چهار دسته تقسیم کردیم که اولین دسته ی آن کلید های تابعی پرکاربرد بودند.
در ادامه با ایران رویت و من مهدی ملکی جهان همراه باشید…
کلید های F1 تا F12 که معمولاً در ردیف بالای صفحه کلید قرار دارند به کلید های تابعی یا کلید های وظیفه معروف هستند ؛ این کلید ها در بیشتر نرم افزار های تحت ویندوز وظیفه اجرای مهم ترین دستورات و کنترل متغیر ها یا تغییر وضعیت ها را به عهده دارند.
در اتوکد نیز کلید های تابعی از مهم ترین کلید های به قول معروف کار راه انداز هستند که البته برای استفاده از آنها نیازی به زدن Enter یا ترکیب با یک کلید دیگر مانند Ctrl نیست و تنها با فشردن هر کلید فرمان اجرا خواهد شد.
حالا به ترتیب وظیفه کلید های اِف یک تا اِف چهار را بررسی می کنیم.
با یکبار فشردن این کلید در نرم افزار اتوکد پنجره ای به نام راهنما باز خواهد شد که میتوانید نام هر دستور اتوکد را در این پنجره تایپ کرده و با عملکرد آن آشنا شوید.
اگر مایل به استفاده از راهنمای اتوکد هستید حتما مقاله کوتاه با موضوع Help را مطالعه کنید.(تصویر زیر پنجره ی راهنمای آفلاین در اتوکد را نشان می دهد)
در واقع این پنجره حافظه ی نرم افزار است.(تصویر زیر صفحه متنی اتوکد را نشان می دهد)
حتماً در مقاله های بعد به موضوع گیره های موضوعی خواهیم پرداخت اما به طور خلاصه، (Object Snap) قابلیتی است برای برجسته کردن نقاط شاخص ترسیمات انجام شده
مثلاً در یک خط ترسیم شده نقاط شاخص عبارتند از ابتدا، وسط و انتهای خط و یا در یک کمان این نقاط عبارتند از ابتدا ، انتها و وسط کمان و مرکز کمان و… که در صورت روشن بودن این قابلیت این نقاط به صورت یک گیره برجسته نمایش داده می شوند تا ترسیم راحت تر انجام گیرد.
در تصویر زیر نمونه ای از کاربرد این وضعیت را در رسم یک خط از مرکز کمان تا وسط خط مشاهده می کنید.
فرق ترسیم در حالت سه بعدی و دوبعدی این است که در حالت سه بعدی مؤلفه ی ارتفاع نیز علاوه بر طول و عرض در نظر گرفته می شود.(تصویر زیر نمونه یک گیره موضوعی در حالت سه بعدی را نشان میدهد)
قطعا در باب هر کدام از کلید های فوق و کابردشان میتوان ساعت ها توضیح داد ولی در این مقاله ما سعی کردیم به طور کاربردی و نسبتاً خلاصه وظیفه هر یک از کلید ها را بررسی کنیم؛
در مقاله های بعد به ادامه بحث خواهیم پرداخت.
- در پایان لازم هست بگم که نظرات شما در کاربردی و بهتر شدن مطالب به ما کمک می کند.
- در ضمن به سؤالاتی که در بخش نظرات مطرح شود پاسخ کامل و مفصل داده خواهد شد.
استاد گرامي بسيار مفيد بود بخصوص دانلود OFFLINE هاي HELP اتوكد اميد وارم هميشه موفق و پيروز باشيد
خواهش میکنم، به راحتی تونستید نصب کنید؟
با سلام.لطفا نحوه باز کردن help revit را آموزش دهید. با توجه به اینکه با زدن کلید f1 پیغام خطا باز می گردد. با تشکر
سلام محمد عزیز
باید ابتدا فایل HELP رویت Revit دانلود کنی بعد می تونی داخل فایل نصب رویت کپی کنی یا به صورت OFFLINE استاده کنی .