رندرینگ Rendering و پرزنت Present پروژه ها بسیار متنوع بوده و بسته به نیاز، خلاقیت، ضرورت و غیره متفاوت می باشد. هنگامی که در مورد پرزنت و رندرینگ در طراحی معماری، دکوراسیون داخلی، سایت پلان، طراحی صنعتی و غیره صحبت صحبت به میان می آید اولین واژه ای که در ذهن هر طراح شکل می گیرد، گرفتن خروجی به صورت واقعی Real یا واقع گرایانه Hyperrealistic می باشد.
پرزنت به سبک واقع گرایانه Hyperrealistic، مستلزم یادگیری نرم افزار ها و پلاگین هایی هستند که بعضا به علت پیچیدگی و وجود چالش های بسیار، نمی توانند طراح را به یک رندر Real یا Hyperrealistic برساند. چرا که محقق شدن این امر مستلزم صرف هزینه و زمان زیاد، می باشد. در بسیاری از شرایط، صرفه جویی در زمان و سرعت بخشیدن به روند انجام یک پروژه اولویت است و شاید اصلا پروژه، در فاز های ایده پردازی، طراحی، یا حتی خروجی نهایی نیاز به این میزان وسواس و ایده آل گرایی نداشته باشد
رندرینگ Rendering و پرزنت Present در پروژه های طراحی شامل انواع مختلفی است و در فاز معرفی یک پروژه، واژه “راندو” در کنار رندرینگ موضوع مهم و قابل بحثی به شمارمی آید. یکی از تعابیری که در خصوص تفاوت راندو Rando و رندر Render مطرح میشود، این است که رندر، نوعی پرزنت دیجیتالی به حساب می آید و توسط یک نرم افزار انجام می شود و راندو، پرزنت دستی روی کاغذ یا ترکیب کردن مواد و مصالح متفاوت می باشد.
مجموعه بیم سنترایران Iranbimcenter در دوره های آموزشی خود که از فروشگاه بیم سنتر قابل دسترسی و دانلود است به آموزش تخصصی نرم افزار رویت Revit و انواع تنظیمات گرافیگی برای رندر و پرزنت پروژه ها خصوصا در بحث مدلسازی اطلاعات ساختمانی BIM پرداخته است .